Mikä tekee mehustamme erityisen?

draw02

Koivun Tyrnitilan oma tuotantotapa

Mehun valmistustavasta riippuu, saadaanko arvokkaat siemenöljyt ja kuoriaines mehuun mukaan, vai jäävätkö ne puristemassaan.

Koivun Tyrnitilan mehun salaisuus piilee siemenessä ja tuotantotavassa. Tilallamme kokonainen puhdas tyrnimarja murskataan ja soseutetaan. Mukaan lisätään vain ripaus säilöntäainetta, ei muuta. Mehu tuotetaan kylmävalmistusmenetelmällä, eikä sitä kuumenneta tuotannon missään vaiheessa. Näin valmistettu mehu on täyteläistä, raikasta ja terveellistä.

Valmistamme mehua pienissä erissä viikottain. Asiakkaamme saavat mehunsa aina tuoreena ja vitamiinipitoisena nautittavakseen.

Ei ihme, että monien mielesä Koivun Tyrnitilan mehu on Suomen parasta!

Tyrnimarja yleisesti

"Tyrni (Hippophaë rhamnoides) on hopeapensaskasveihin (Elaeagnaceae) kuuluva piikikäs, C-vitamiinipitoisia marjoja tuottava pensas tai puumainen pensas. Tyrni kasvaa laajalla alueella Euraasiassa.” — Wikipedia

Tyrnimarja sisältää mm:

  • C-vitamiinia
  • A-vitamiinia ja karotenoideja
  • E-vitamiinia
  • B-ryhmän vitamiineja
  • rasvahappoja (omega-3, -6, -7, -9)
  • flavonoideja (isorhamnetiini, kemferoli, kversetiini, myrisetiini)
  • kivennäis- ja hivenaineita (kalium, magnesium, kalsium..)

Lue lisää: Fineli.fi / Tyrnimarja